Nyhed
10.06.22

Dansk Offshore på Folkemødet

Folkemødet på Bornholm er tilbage med fuldt program, og Dansk Offshore er selvfølgelig også at finde blandt debattørerne i Allinge, når helt samfundskritiske temaer bliver taget op.

Fredag d. 17. juni løber to højaktuelle debatter af stablen med deltagelse af henholdsvis Dansk Offshores bestyrelsesformand Martin Rune Pedersen og Dansk Offshores administrerende direktør Martin Næsby. Derudover inviterer Dansk Offshore også til et netværksarrangement torsdag aften. 

Arrangement: Gas til Europa
Fredag fra klokken 11.30-12.00 taler Martin Rune Pedersen blandt andet med den polske ambassadør i Danmark Antoni Falkowski og direktør i Energinet Thomas Egebo om et af tidens vigtigste energipolitiske emner – nemlig forsyningssikkerhed og uafhængighed af russisk gas. Stabiliteten af den europæiske gasforsyning er blevet et højaktuelt emne på tværs af kontinentet i løbet af det seneste halve år. Hvilken rolle kan Nordsøen, dansk gas og det danske gassystem spille for at sikre forsyningssikkerhed for Europa? Og hvor vigtigt er det for vores nabolande? Dette er nogle af de spørgsmål, som søges svar på under debatten. Debatten finder sted på Klima– og Energiscenen (nr. C33) og alle interesserede er velkomne. Læs mere om debatten her.

Arrangement: Kan CCS løse klimakrisen og hvad er potentialet? 
Senere samme dag – fredag klokken 14:20–14:55 – debatterer direktør i Dansk Offshore Martin Næsby med Morten Willaing Jeppesen fra DTU Offshore og Maj Wendorff fra GEUS om fremtiden for Carbon Capture and Storage (CCS) i Danmark under overskriften ”Kan CCS løse klimakrisen, og hvad er potentialet?” Debatten finder sted i Klima– og Energiteltet (nr. C34), og alle interesserede er velkomne. Find mere info om CCS-arrangementet her

Netværksarrangement
Torsdag aften inviterer Dansk Offshore desuden til et festligt og uformelt netværksarrangement fra klokken 19.30 på Klima- og Energiscenen. Klima- og Energiscenen (nr. C33 og C34).  Vel mødt på Bornholm. Vi glæder os til at se jer!

Find hele programmet for Klima- og Energi Scenen her.

Dansk Offshores arrangementer på Folkemødet

Folkemødet, Tidligere arrangementer

Dansk Offshore på Folkemødet: Gas til Europa

Dansk Offshore afholder et højaktuelt arrangement om gas til Europa og forsyningssikkerhed fredag på Folkemødet. Kom med til en spændende debat!

læs mere

Folkemødet, Tidligere arrangementer

Dansk Offshore på Folkemødet: Kan CCS løse klimakrisen og hvad er potentialet?

Dansk Offshore afholder event om CCS og klimakrisen fredag på Folkemødet. Kom og lyt med!

læs mere