Er du interesseret i den danske offshorebranche, energipolitik og den grønne omstilling? Vil du være med til at arrangere netværksmøder og events? Og vil du gerne prøve kræfter med  medlemsservicering i en  branche, der står midt i en historisk forandringsproces? Så er den ledige stilling som studentermedhjælper hos  Dansk Offshore i Esbjerg måske noget for dig.  

Vi søger en studerende, der med base i Esbjerg kan supportere Dansk Offshores mange forskellige aktiviteter med vores medlemmer som omdrejningspunkt. Du kommer især til at arbejde med to af Dansk Offshores helt centrale dagsordener nemlig offshore-sikkerhed (arbejdsmiljø) og fastholdelse og kompetenceudvikling af medarbejdere i offshoreindustrien.   

Hvem er vi?  
Dansk Offshore er brancheforening for de virksomheder, der indvinder olie og gas i den danske del af Nordsøen. Samtidig er vi også brancheforening for de virksomheder, der om få år skal lagre mange millioner tons CO2 som en vigtig del af Danmarks klimaindsats. Vores medlemskreds tæller såvel operatører som leverandører.  

Hvem er du?  
Du er optaget af samfundet omkring dig, og du vil hurtigt kunne lære at genkende temaer og ideer, der er relevante for Dansk Offshore. Du kan godt lide at arbejde selvstændigt, være god til at skrive på dansk og engelsk, have kontakt til medlemmerne og kommer gerne med ideer og initiativer til events. Desuden vil det være en fordel, hvis du er bidt af at stable events på benene og trives med at jonglere med alle de praktiske opgaver, der følger med, når der skal afholdes netværksmøder og events. Du er studerende fx på en videregående uddannelse og indgår i vores team af studerende i organisationen (pt 3 studenter).

Hvad skal du lave? 
Dine arbejdsopgaver bliver meget varierede og tæller blandt andet følgende: 

  • Praktisk support og administration før, under og efter events og netværksmøder i Esbjerg. 
  • Support til vores arbejde i komiteer og arbejdsgrupper, hvor du skal skrive referater, nogle gange på engelsk 
  • Kommunikationsopgaver i form af f.eks. invitationer og nyhedsbreve  
  • Support til opdatering og videreudvikling af vores hjemmeside  
  • Support til produktion af medlemsmaterialer – både indhold og grafik 

Du vil desuden komme til at spille en vigtig rolle i planlægningen og gennemførelsen af store årlige konferencer, der afholdes i henholdsvis København og Esbjerg. 

Arbejdstiden er fleksibel, men den vil i gennemsnit være på 10-12 timer ugentligt. Der vil i perioder være behov for ekstra timer, og der vil i eksamensperioder være mulighed for at tilpasse arbejdstiden. 
 
Hvis du kan kende dig selv i vores beskrivelse,  skal du sende dit CV og en kort ansøgning til soeren.pedersen@danskoffshore.dkmailto:.  Skriv gerne ”Ansøgning til stilling som studentermedhjælper” i emnefeltet på mailen.  

Vi vil gerne have din ansøgning senest den 13.marts  2024. Vi gennemfører løbende samtaler frem mod ansøgningsfristen., så søg hellere i dag end i morgen. 

Du er velkommen til at kontakte HSE & Skills Manager Søren Pedersen på telefon 21531144 eller via ovenstående mail, hvis du gerne vil vide mere om stillingen og om at arbejde i Dansk Offshore.  

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.