Aktiviteter

Se vores kommende events og arrangementer.

Webinar

Lessons Learned webinar: green helmets practice

Kan du identificere og hjælpe nye kollegaer i forbindelse med sikkerhed? Den 13. Oktober får du chancen for lære meget mere om at håndtere nye kollegaer i offhsore industrien når Dansk Offshore afholder Lessons Learned webinar med fokus på "green helmets" practice med Keith Fraser, HSE manager hos TotalEnergies.

læs mere
Netværksmøde

Skills and Capabilities Netværksmøde

Offshore branchens behov for kvalificeret arbejdskraft i 2022 og 2023 er i fokus. Eventet giver ny viden om den nye STAR-aftale fra september 2022. Dansk Offshore præsenterer et strategi oplæg til vores Skills and Capabilities Committee om arbejdet med at sikre en stor pool af kvalificeret medarbejdere at ansætte fra og den løbende opkvalificering af […]

læs mere
Webinar

Lessons Learned Webinar

Lessons Learned (LL) Webinarer Dansk Offshores LL Webinarer er vores virksomheder, der kommer med videndeling af relevante sikkerhedscases. Casene kan være HIPO (High Potential), faktiske uheld, nye processer, positive observationer eller ny Best practice. Der afholdes 6 – 8 webinarer hen over året, hvor alle medlemmer af gruppen Lessons Learned inviteres, og alle medlemmer opfordres […]

læs mere
Tidligere arrangementer

Dansk Offshore på Folkemødet: Kan CCS løse klimakrisen og hvad er potentialet?

Dansk Offshore afholder event om CCS og klimakrisen fredag på Folkemødet. Kom og lyt med!

læs mere
Tidligere arrangementer

Dansk Offshore på Folkemødet: Gas til Europa

Dansk Offshore afholder et højaktuelt arrangement om gas til Europa og forsyningssikkerhed fredag på Folkemødet. Kom med til en spændende debat!

læs mere
Tidligere arrangementer

Netværksmøde om Offshore Emergency Management

Den 10 maj vil offshore medic Ellen Schlosser og OIM Dan Stokbæk fortælle om den dag i 2020, hvor beredskabsledelsen blev aktiveret med besked om, at en kollega havde fået hjertestop på platformen.

læs mere
Tidligere arrangementer

Præsentation af Energistyrelsens elektrificeringsanalyse

Dansk Offshore og Energistyrelsen inviterer til en præsentation af analyse af CO2-reduktionspotentialer ved elektrificering af dansk olie- og gasproduktion i Nordsøen. Aftaleparterne bag Nordsøaftalen fra december 2020 besluttede at igangsætte et arbejde sammen med olie- og gasbranchen om udarbejdelse af en analyse om mulighederne for elektrificering. Analysen sigter mod at afdække muligheden for at reducere […]

læs mere
Tidligere arrangementer

Netværksmøde om svejseres sundhed

Jan Toft Rasmussen fra Dansk Metal vil fortælle om baggrunden for det sundhedsfokus, der er på svejsere og deres særlige risiko for et alvorligt sygdomsforløb ved invasivt pneumokok (IPS). Der vil indbydes til dialog og spørgsmål omkring sikkerheden om svejsernes arbejde.

læs mere
Tidligere arrangementer

TFZ 2022 - Sustaining the safety mindset during the energy transition

The energy industry is changing. The traditional upstream oil and gas companies are slowly but steadily establishing new business ventures in the renewable energy industry. New companies are rising and becoming strong utility owners of the energy of tomorrow and others are going out of business.

læs mere