Tidligere arrangementer, Webinar
03.10.22

Lessons Learned webinar: green helmets practice

Kan du identificere og hjælpe nye kollegaer i forbindelse med sikkerhed? Den 13. Oktober får du chancen for lære meget mere om at håndtere nye kollegaer i offhsore industrien når Dansk Offshore afholder Lessons Learned webinar med fokus på "green helmets" practice med Keith Fraser, HSE manager hos TotalEnergies.

Lessons Learned (LL) Webinarer

Dansk Offshores LL Webinarer er vores virksomheder, der kommer med videndeling af relevante sikkerhedscases. Casene kan være HIPO (High Potential), faktiske uheld, nye processer, positive observationer eller ny Best practice.

At lære nye systemer, processer, kulturer og kollegaer at kende kan være udfordrende. Det er ofte på dette tidspunkt at vi er mest usikre og sårbare overfor farer omkring os og har størst risiko for at lave fejl, der kan sætte os selv og andre i fare. Derfor vil Keith Fraser, HSE manager hos TotalEnergies, fortælle om den “green helmet” practice, der gør det nemmere at identificere og hjælpe nye kollegaer i offshore industrien.

Agenda:

  1. Velkommen – Søren Pedersen, Dansk Offshore
  2. Safety moment – Søren Pedersen, Dansk Offshore
  3. “Green helmet” practice – Keith Fraser, TotalEnergies
  4. Spørgsmål og dialog

Har din virksomhed en case at dele, så vi i fællesskab forebygger hændelser, øger sikkerhed igennem samarbejde og giver hinanden ny viden så skriv til soeren.pedersen@danskoffshore.dk.