Aktuelt

Aktuelle emner vedrørende den danske offshoreindustri.

TASK FORCE ZERO 2022

Dette års Task Force Zero konference blev afholdt i Esbjerg Musikhus, hvor knap 300 personer deltog. Konferencen satte fokus på hvordan olie og gas industriens brutale og fatale læringer om sikkerhed kan afspejles i og forankres i den dynamiske energiindustri. Konferencen bød i år på massere spændende indlæg, som satte sikkerhed og grøn omstillingen i […]

læs mere

Esbjerg-veteran vinder sikkerhedspris  

Det blev Jørn Nordmark Nielsen fra West Diesel Engineering A/S, som blev kåret som årets vinder af Dansk Offshores Safety Award.

læs mere

Dansk Offshore søger en nysgerrig og ambitiøs studentermedhjælper

Er du interesseret i energipolitik, forsyningssikkerhed og den danske offshoreindustri centreret omkring indvinding af olie og gas og CO2-lagring? Vil du prøve kræfter med politisk interessevaretagelse, public affairs, eventplanlægning og kommunikation i en travl brancheforening? Så er studenterjobbet hos Dansk Offshore måske noget for dig!

læs mere

Dansk Offshore søger praktikant til efterårssemestret, 2022

Er du interesseret i energipolitik, forsyningssikkerhed og den danske offshoreindustri centreret omkring indvinding af olie og gas og CO2-lagring? Vil du prøve kræfter med politisk interessevaretagelse, public affairs, eventplanlægning og kommunikation i en travl brancheforening? Så er en praktikplads hos Dansk Offshore til efteråret måske noget for dig!

læs mere

CCS-partnerskab skal sikre dansk erhvervsliv en ny styrkeposition

DI Energi, Danske Rederier, Dansk Fjernvarme, Dansk Metal og Dansk Offshore går sammen med tænketanken Axcel Future om etableringen af et partnerskab for CCS.

læs mere

Dansk Offshore hilser ny CCS aftale velkommen

Dansk Offshore hilser ny CCS aftale velkommen: ”Et vigtigt skridt for igangsættelse af CO₂ fangst- og lagring i Danmark”.

læs mere

En ny epoke i Nordsøen kickstartes

To CCS-projekter i Nordsøen, ledt an af henholdsvis Ineos og Total Energies, har fået tildelt 270 mio. kroner i statsstøtte. Hvor der tidligere blev indvundet fossil energi fra undergrunden, skal udledningen fra selvsamme nu lagres i stedet, oplyser Klima-, energi- og forsyningsministeriet i en pressemeddelelse. “Der er behov for nytænkning og innovation, hvis vi som […]

læs mere

Offshore-branchen klar med ny strategi og nyt navn

Offshore-branchen kan levere op til 30 procent af Danmarks 70 procents klimamål i 2030 med CO2-lagring i udtjente olie og gasfelter.

læs mere

Bred politisk aftale om CO2-lagring

Rammerne for den danske CCS-strategi er blevet fastlagt i en bred politisk aftale.

læs mere