Nyhed
15.11.23

Har du tilmeldt dig Dansk Offshore Safety Conference 2023?

Den grønne omstilling og det politiske fokus på klimamålene tager fart lige nu. Vores branche tilpasser sig og udvikler nye løsninger. Samtidig består vores arbejdsstyrke i stadig højere grad af mennesker fra forskellige baggrunde og forskellige dele af verden. Mennesker, som mødes for at blive del af teams, der skal levere arbejde af høj kvalitet under udfordrende omstændigheder og risikofyldte forhold.

Ændringerne betyder, at vi som branche og i vores måde at lede, organisere og samarbejde på, må tilpasse os. Dette er afgørende for, at vi kan høste fordelene diversiteten i de forskellige verdener – ikke mindst i vores fortsatte bestræbelser på at sikre de højst mulige sikkerhedsstandarder.

Hvordan omfavner vi mulighederne i en branche under forandring, og hvordan håndterer vi mangfoldighed og forandring og sikrer, at alle kommer med? Hvordan samler vi forskellige grupper af mennesker – undertiden med kort varsel – og hjælper dem med at danne teams, der arbejder sikkert og produktivt? Hvordan udnytter vi det store menneskelige potentiale under disse skiftende omstændigheder på den sikreste måde?

Ved årets sikkerhedskonference vil globale eksperter inspirere, engagere og udfordre vores tænkning for at identificere og få det største mulige udbytte af potentialet hos mennesker i en foranderlig, kompleks branche.

Vi ser frem til, at du deltager i denne vigtige samtale om branchens fremtid med en samlet intention om at gøre os i stand til at tilpasse os, udvikle os og fortsætte med at højne vores sikkerhed.

Tilmeld dig konferencen på under 2 minutter på Dansk Offshore Safety Conference-eventsitet