Nyhed, Presse
30.11.23

HSE Coach hos Semco Maritime Henrik Kvisgaard Kock vinder Offshore Safety Award 2023

Det blev HSE Coach Henrik Kvisgaard Kock fra Semco Maritime, der blev årets vinder af Dansk Offshores Safety Award 2023. Henrik modtog prisen og blev hyldet af sine kolleger i offshorebranchen på Dansk Offshore Safety Conference i Esbjerg Musikhus torsdag d.30.november.

”Henrik Kvisgaard Kock er modtager af årets Offshore Safety Award, fordi han har været en pioner og er gået forrest i sit arbejde som HSE Coach hos Semco Maritime. Henrik har i mange år gjort en stor og vigtig forskel for sine kolleger i udviklingen af opretholdelsen af en stærk og sund sikkerhedskultur, og i 2021 var han den første dansker, der påtog sig rollen som HSE Coach i den danske del af Nordsøen. Den indsats bliver Henrik hædret for i dag,” siger Søren Pedersen.

Dansk Offshore, som er brancheorganisation for olie, gas og CCS, uddeler hvert år offshore-sikkerhedsprisen, der tildeles en person, et team eller en organisation, der har ydet en ekstraordinær indsats for at højne sikkerheden for sine ansatte eller sine kolleger.

De øvrige nominerede til Offshore Safety Award 2023 var Allan K. Trans fra INEOS Energy og HSE Offshore og Onshore-teamet på Tyra fra TotalEnergies.