HSE Netværk

HSE står for health, safety and environment og særligt i olie- og gasindustrien er der et ekstraordinært fokus på sikkerhed. Hvis ikke der er styr på sikkerheden, kan industrien ganske enkelt ikke operere. Dansk Offshore organiserer HSE netværksaktiviteter for at facilitere videns- og erfaringsudvekslinger mellem vores medlemmer. Netværket har mere end 150 medlemmer. Formålet med HSE netværket er at inspirere og styrke netværket blandt HSE kollegaer på tværs af industrien.

Safety Conference: TFZ 2022 videoer

Opening Address Safety Award Ceremony Interactive drama: It was a 5 minute job, but every thing changed forever Chornobyl then, now … and now – fostering leadership for resilience How Macondo, Texas City and Buncefield have enlightened Organizational Blindness Safety talk Sustaining the safety mindset Part I Thinking Health, Safety, and Wellbeing Talk Safety talk […]

læs mere

Sikkerhed i industrien

Sikkerheden i den danske olie-gas industri prioriteres højt. Derfor udveksles erfaringer på tværs af virksomheder.

læs mere

Dansk Offshore – en industri i forandring

En historisk omstilling af verdens energisystemer er i fuld gang. Den er drevet af de enorme klimaudfordringer, som verden står over for og et stigende behov for energi. Situationen kræver handling nu. Som energileverandør spiller den danske offshore branche en central samfundsmæssig rolle. Vi er en del af den forandring som følger med omstillingen. Verden ændrer sig – og det gør vi også. Derfor har Olie Gas Danmark skiftet navn til Dansk Offshore.

læs mere